My lovely Followers

Followers

Wednesday, March 16, 2016

Hello Blogging World

Assalamualaikum!


Allah Allah Allah, lamanya tak menulis..

Tadi tetiba terfikir nak usya jap blog ni,,and macam terperanjat sampai tergolek golek kerusi*ok over* bila tengok last post 2014! It is 2 years agoooo..


Fuhh...ok takpe, meh iolss cover balik cerita about myself yang tertangguh lamanyaa..eventhough i think theres no readers on my blog *Kaki kuis kuis lantai*


Firstly nak bagitahu Im already alumni of UiTM...wuhuuuu, at last. kekeke... seriously the last semester at uitm very very hard to survive lah..dengan rumah sewanya, dengan program dakwah yang banyaaakkkk sampai I have to make decision to stop for a while my penglibatan in 'persatuan'. Itu pun rasa still tak cukup masa untuk handle my final project. Oh ya my final year project(FYP),I built an application which using Augmented Reality technique. I choose Sunnah's food as my BIG project.. and alhamdulilllah everything going well. Dah grade pon en.

My convocation day on may 2015, almost a year from know I think. Master? oh my, my traumatised on FYP still cannot go lagi lah.. tak sanggup nak menghadap all the thing lagi for now. Maybe after married..ngehehee..


After my degree, i've been working at PASTI, you know an islamic kindergarten. Yeah right, as a teacher of course. Even before this, memang tersangat taknak jadi cikgu. and tadaaaa Allah bagi. Boleh jadi apa yang kita suka, tak baik untuk kita. Dan apa yang kita tak suka baik untuk kita. Allah maha mengetahui semuanya. Right? At there i've been teaching class of 4 years old kids. Oh my,  first time an there, im like "Oh they are so cute, nak marah pon tak sampai hati" Lepas sebulan, dush dush dush..keluar sudah perangai singa ku..haha..i've been working there almost a year jugaklah.


And now, im already work in new place. How deeply i miss them actually. Serious.


And now Nur Aznayanti working at Madrasah Tahfiz al-Quran at-tanwiriah. How i love this place. Because i can put my niqab on.. :) . The enviroment here very very very peacefull, the solehah environment, the people here. Im just love working here lillahitaala.


Ok, just that for today. Thanks for reading. Please pray for me for istiqomah writing my blog. How i miss writing actually.


Love you, Aznayanti