My lovely Followers

Followers

Thursday, August 14, 2014

Membebel

Alhamdulillah sempat update blog! yeaaa



Lama dah jari2 comel molek ambo ni tak menaip..bohong bebeno ler tu, oke oke lama tak menaip blog ni... Technology move to fast, ambo banyak update dekat facebook, instagram.. ye lah apps tu semua jenis smartphone, and tak perlukan idea sebukit untuk menaip macam blog ni...

Banyak sebenarnya benda terjadi in my life, tapi tak berkesempatan nak share kan ke sini.. Last ambo update pon pasal awal2 sem berpindah ke jasin.. and now dah nak habis cuti sem pon..nampak tak betapa gigihnya study...*study sangat*


Now student part 5 multimedia computing tengah praktikal, only short practical during semester break, so memang tak sempat nak berusik pon project final year ambo, tu satu hal..lagi satu hal laptop ambo pulak rosak..memang berteleku lah tak boleh nak buat apa-apa...semester depan memang kena work hardests sebab dah last semester, dengan project fyp lagi, dengan persatuan islam kampus lagi, memang tak terkejar dek kaki ni nak fokus semua..tapiii... Allah kan ada, kita cuba je selagi mampu Allah akan susun semua tu baikkkk punyaa...


Gosh, memang tak de idea dah nak taip apa lagi...insyaAllah bila ada idea sambung lah ye.. Mungkin sebab lama sangat tak update blog sel-sel otak lambat berhubung... until then see ya next post!insyaAllah


XOXO
NAMN

Salam

No comments:

Post a Comment