My lovely Followers

Followers

Sunday, March 16, 2014

J.A.S.I.N

Alhamdulillah sempat menghapdet blog...wuwuwuwu lama nya tak hapdet...

allahumma solli ala sayyidina muhammad wa ala ali muhammad
allahumma solli ala sayyidina muhammad wa ala ali muhammad
allahumma solli ala sayyidina muhammad wa ala ali muhammad


Bismillahhirrohmanirrohim...

Akhirnya persoalan yang dok tersangkut-sangkut terjawab juga.. and here i am at UiTM Jasin..
Seronok sebab dekat dengan rumah, tak seronok sebab nak gi kelas tu jauh... sebab rumah sewa sekarang kat Serkam.. lebih kurang 20 minit lah nak pergi kelas...

Merungut tak sudah ye...ish3...

Okayh...alhamdulillah jasin ok, yeah betul2 okay tau, bukan sarcsm..huhu... yang terpaling best sebab walaupun panas terik macammana pon cuaca.... tapi angin dia. subhanAllah kuat gila... rasa macam buat photoshoot artist pulak kain tudung semua terbang-terbang...haha...

InsyaAllah this sem will be start  my final year... dah kena pikiaq pasai final year project, insyaAllah dah ada idea, cuma still belum cari supervisor.. may Allah ease everything... sebab benda ni yang akan menyebabkan pointer jatuh atau turun bergolek2...

Actually, this sem will be hardest sem for me lah, donno why... tapi masih kuat di hati yang Allah ada, selagi percaya pada Yang satu, everything will be fine. insyaAllah..

ok just nak cerita itu je...tak de idea, seyes !

p/s: Moga Allah permudahkan usaha kita menjejaki MH370, apa-apa keputusan pun terima dengan redha, sebab Allah sebaik2 perancang.. ^^

Housemate tersayang.. :)


ok bubye, 
with love, NAMN