My lovely Followers

Followers

Thursday, April 11, 2013

Happy!

Alhamdulillah berjaya menyempatkan diri menghapdet blog..

one question! blog ni bosan tak? *bosaaaannnn*

Tiba-tiba terfikir, is it okay cerita pasal my life? sebab memang tu mulanya tujuan wujudkan blog ni..

hmm hmm mungkin angkat diUpgrade kan blog ni dari pelbagai segi..in sya Allah..^^

I love my degree's life!

Alhamdulillah atas nikmat Allah yang satu ni...

Sangat bersyukur sebab berjumpa dengan naqibah yang akan membimbing kami sahabat-sahabat supaya tidak lalai di bumi Shah Alam ni..thanks to Fauzani yang bertungkus lumus membantu saya untuk membuat usrah kat sini.. already 3 week berhalaqah, and i'm to happy with this USRAH.. as a student bohonglah kan kalau tak busy, tapi terasa ketenangan tu bila kita spend satu masa untuk mentarbiahkan diri kita, membasuh hati kita dengan makanan rohani..in sya Allah seimbanglah pelajaran dunia, dan akhirat kite..^^



Saya berjaya melangkah satu step untuk menjadi wanita lemah lembut! yeahhh...haha..seriously memang payah sebenarnya nak menjadi wanita 'permata yang dicari'ni...lagi-lagi dari seseorang yang 19 tahunnya mempunyai majoriti kawan lelaki..siapa lah tu?.. sebab dah terbiasa cakap kasar, bercakap sentiasa nak mengusik orang..ayoyoyo...mungkin sahabat-sahabat yang sekelas anggap saya ni pemalu kan? *kekening*..  teruskan lah anggapan macam tu, sebab saya dalam proses menjadi golongan tu..meh meh bantu saya ye.. =D



Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah ukhwah between classmate pon dah terikat, mungkin need more time untuk hilangkan keAWKWARDan nya tu..tak pe tak pe..take your time...we need each other to complete our life kat sini kan? so, marilah kita merapatkan jurang antara kita...hihi



Belajar belajar belajar...sambil belajar sambil berdakwah..can we? ilmu agama sangat cetek dalam diri ni, saya bukan datang dari sekolah agama, bukan dari sekolah berasrama...saya cuma seorang hamba Allah yang baru jumpa jalan ke maha pencipta..Kekuatan yang saya ada sekarang adalah sahabat sahabat saya... kalau saya salah, tegur saya..i love my sahabat..so, marilah kita saling mengingati each other tentang yang maha esa...


cerita sampai sini dulu lah ye...



until then see ya next post..

with love, NAMN
Salam