My lovely Followers

Followers

Tuesday, March 5, 2013

Degree...^^

New life..new room..new environment...

First of all sangat-sangat bersyukur sebab diberi peluang memegang title as degree's student...alhamdulilahh...

So how my life now? Setakat ni in sya Allah happy sebabnya my rumet is my besties yooo! Sebilik dengan yana and zira...Faham tak perasaan balik kelas pon tak tension duduk bilik bcoz we always cheer up each other...hope akan berterusan smpai habis sem lah, sebab awal2 sem ni lan still ber'honeymoon'... Ngee~~

Classmate? Coursemate? Coursemate saya from US only 6 person, ika,ifa , cikin ,anas ,nasrul and mee~ and diorang juga lah jadik classmate saya...the rest tak kenal laa...mungkin beberapa minggu lagi akan kenal..^^

Degree's life memang agak survive lah, saya pon dah dapat rasa tekanan bila nak susun jadual..nak buat PC.. And yang paling stress kena ambil subject yang dah ambil masa diploma, dan bertambah stress bila subject tu adalah subject yang saya agak lemah,lepas pon cukup cukup makan je...*sigh*

Berharap sangat everything gonna be ok...in sya Allah

P/s:sorry kalau ade kepelikan pada entry ni, sbb update pkai fon..ngeee~

Until then see ya next post!

With love,NAMN
Salam

No comments:

Post a Comment