My lovely Followers

Followers

Tuesday, February 19, 2013

90% done!

Tik tok tik tok tik tok



Allah, sekejap je rasa baru dapat result diploma...alih alih sekarang  less than 2 week before sambung study balik...sudah bersediakah?


secara fizikalnya..alhamdulillah 90% already done...

Stock makanan settle
Stationary done
Medical check up done
Ptptn done

em em em ape lagi ye? ha cuma yuran dengan things yang kena photstat tu yang tak settle lagi..malas boleh tak nak pergi photostat? almaklumlah transport yang ada kat rumah hanyalah kereta, disebabkan car lisence belum dapat, memang tak bergerak lah ke kedai jawabnya...


Ha, tadi saya on twitter then my bestie, yana tweet one pic ni... at first saya online guna phone je, because that time saya dekat bandar baru balik beli tiket...so, tak boleh nak zoom picnya..so bila sampai rumah je, saya terus online guna laptop then terpapar this!






masa baca ni memang bersyukur sangat-sangat sebab dapat jugak baucer buku...alhamdulillah..yeahh! in sya Allah akan digunakan sebaik-baiknya....



Ha tadi bercakap pasal persediaan fizikal..tapi mentally dah ready ke? so far tengah usha-usha subjects yang bakal dipelajari....and sudah semestinya cuba memupuk mupukkan minat yang dah sedia ada toward this course....


Sebelum melakukan sesuatu, jangan pernah bercakap susah kan? in sya Allah try to open up my mind 100%...and kurangkan merungut, sebab merungut ni sebenarnya membuatkan kerja kita bertambah rasa beban...semoga Allah permudahkan urusan saya, kamu dan kamu...>_<


Nanti kita kita kita jumpa dekat USA ye! Seronok rasanya dapat jumpa balik budak budak US! semoga ukhwah yang terjalin antara kita semakin kuat bila still berada bawah kampus yang sama ye!


p/s:
USA sf Uitm Shah Alam
US sf Uitm Segamat

until then see ya next post ya, in sya Allah

"When we know how to be grateful, there's no reason for us to say life is unfair because until today, Allah has given us everything we need"



with love, NAMN
Assalamualaikum



No comments:

Post a Comment