My lovely Followers

Followers

Thursday, January 24, 2013

PEMBUANGAN yang disyukuri

Hey uolls...sihat ke idok?alhamdulillah kalau sihat, kalau tak sihat cepat-cepat gi makan ubat ok? good girl


Ha, akhirnya sampai lah masanya untuk saya bercerita...now i'm officially resigned from my job.. should i proud or shame? actually not resign..maybe lebih baik saya istilahkan sebagai diberhentikan..what diberhentikan atau bahasa kasarnya dibuang kerja! yeah itu lah nasibku....usaha baik saya selama ini untuk bertahan kat company tu at last dilayan macam sampah..yup sampah...


sedih? down? mestilah semua tu saya rasa..terlampau down sampai saya fikir teruk sangat ke saya..at the end i try to be positive thinking...it's not my fault...it's their fault, sebab memang tu tujuan mereka.. memang from the first day they not accepting me as their new officemate..i can feel it...yeah mestilah saya kena husnu zon, tapi obvious sangat bila saya buat salah satu office marah, then orang lain buat salah they just calm down je...

SO,...saya bersyukur atas pembuangan ini...pepagi boleh bangun gi jogging, memalam tak payah tidur cecepat...yeah i love my life now! and for sure tak sabar tunggu result degree keluar..hope dapat multimedia lah kan...seriously!


Until then thats all...see ya next post ye..

With love,
NAMN
Salam

No comments:

Post a Comment