My lovely Followers

Followers

Saturday, January 5, 2013

Nak sangat sangat

Tertarik dengan satu pic dekat FB ni...






Ya Allah
Kalau dia memang jodohku, jodohkanlah
tapi kalau bukan jodohku, jodohkanlah jugak.
Jika dia tidak berjodoh denganku, maka jadikanlah kami jodoh..

Kalau dia bukan jodohku, jangan sampai dia dapat jodoh yang lain
selain ku
Kalau dia tidak bisa dijodohkan denganku, jangan sampai dia dapat jodoh yang lain..
Biarkan dia tidak berjodoh sama seperti diriku

Dan saat dia telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah kami kembali..
Kalau dia berjodoh dengan orang lain, putuskanlah! 
Jodohkanlah denganku
Jika dia tetap menjadi jodoh orang lain, Biar orang itu ketemu jodoh yang lain dulu
dan kemudian jodohkan kembali dia denganku
amin





Sahabat saya cakap, doa macam ni mana tau dimakbulkan Allah..Allah tu kan maha mendengar...tapi ada comment from ustaz cakap mana boleh doa putuskan hubungan orang, memang part tu je lah yang saya rasa tak patut... tapi macam comel je kan doa macam ni....tapi tapi tapi jodoh tu kan rahsia Allah....^^


tu je nak share, until then see ya next post



"Bila tiba masanya, Allah akan datangkan jodoh tu sendiri...tak perlu nak mencari sangat.. 
sebab Allah dah aturkan pertemuan yang paling manis untuk kita dan <3 dia <3...in sya Allah"


with love, NAMN
Salam

No comments:

Post a Comment