My lovely Followers

Followers

Thursday, December 20, 2012

Wish your happiness!

yeahh terbuka hati nak update blog akhirnya...=3

camna kerja?
Alhamdulillah sekarang ni makin bertambah2 kesabaran tu telah membuatkan beban kat bahu ni tak terasa sangat...saya selalu motivated pada diri sendiri, tunjukkan Islam tu agama baik..Buat mereka hormat individu beragama islam....saya buat apa yang saya rasa betul, dan cuba sedaya upaya tak memikirkan apa yang diorang fikir... 


Ha inilah my meja! tempat meluahkan perasaan, kebengangan dan ketensionan..

Ni lah invoice yang saya kena buat setiap hari! muak? tak juga sebab hari2 ada je mistake..=.=

Sebahagian daripada store, nampak kotak2 yang bersusun tu? tu lah yang bakal dihumban kedalam lori oleh warga-warga bangla untuk dihantar ke kedai2 perabot..amboih ayatku, poyo sungguh.. =p

my office!



Okayh okayh malas nak bercerita pasal kerja ni, sebab dah nak hantar surat resign dah..huhu...

Now tersangatlah jeles bila tengok video kawen maria Elena! sweet habis mereka tu... *cocok besi kat jantung* bukan dah kemaruk nak kawin or anything but seriously sangat2 sweet, maria elena sangat sempoi, and asfirdaus sangat hensemm! ok diam.. bukan kriteria hensem yang kita cari ye yanti. no no no! lihat pada agamanya, hartanya...araso?

Yup agama is number one! kalau tetiba datang seorang lelaki menyukai kamu kamu kamu...perkara yang perlu dititikberatkan yang paling utama sekali is agama dia..bukan islam hanya pada ic, tapi wajiblah yang wajib itu tidak tinggal..kalau dah terang-terang depan mata tak solat, boleh melepak waktu maghrib..sila ambil cop yang tertera perkataan reject and copkan di dahi beliau...hohoho


second is harta? what harta? materialistik sungguh anda ye cik yanti.... harta bukanlah bererti kereta mesti mercedes, rumah mesti banglo lapanbelasratus tingkat...maksudnya cukuplah untuk menyara kehidupan seorang isteri dan anak anak anak anak anak anak anak anak anak anak anak anak...eh berapa banyak anak daaa...tapi kalau rezeki dapat orang kaya, jangan nak menggatal nak mintak hantaran sampai berpuluh puluh ribu ye...no no no...mas kahwin tu je yang penting..^^

eh kenapa saya bercerita pasal kahwin pulak ni? oo ye maria elena ea tadi...urghh thinking bout em terus rasa jeles...seriously, cer tengok video tu lagi2 part diorang dancing masa malam tu...muka malu2 maria elena tu...urghh jeles lagi..ok malas nak mengenyam kat sini...astaghfirullahalazimm...

Sila lihat ini!




Wish your marriage till jannah! in syaa Allah...


"Orang yang bersabar, terasa kemanisannya nanti"




with love, NAMN
Salam

No comments:

Post a Comment