My lovely Followers

Followers

Tuesday, December 4, 2012

Akhirnya gaji!

Setelah berdukacita dengan PTPTN...sebab tadi tengahari menggatal jugak tangan ni nak pergi check balance, then masa nak pergi kerja tu hampa sekali apabila baki hanya RM6.90...fuhh~~

Then masuk office dengan kecewanya, then then tetiba accountant tu suruh sign something then...

yeah!! dah dapat gaji..alhamdulillah, even agak mengecewakan jumlahnya tak seperti yang dijanjikan, tetap bersyukur dengan nikmat ni...

Then balik kerja terus pergi soppinggg!!
Apa je yang aku soppingkan..moh sharing....hehe

Bliss!! my pebret..hihi

Low fat milk! for my breakfast..hihi

Seriously dah lame gile tak makan toblerone...akhirnya!!

Ok diam! lepas ni hari2 boleh timbang..HAHA

*NO DESCRIPTION*

Sock sock and sock!

Handsock yang comel..^^

Kismis doa..

Skirt

Sepit rambut tomey untuk anak gadis Mohamad Nor!

Baju tidur..*abaikan angry bird tu*


Cool blog kak ija! =)

botol besar gedabak! haha

Nampak macam sikit kan? tau tak habis RM400 jugak total semua ni! macam meroyan  je bile check purse masa sampai rumah tadi...tapi alhamdulillah half of my list dah settle, sebenarnya yang buat duit habis sebab beli tudung online..gara-gara nak cukupkan RM100 sebab nak postage free, Sampai 5 tudung saya beli..hihihih....


Ok tu je nak update lah....lain kali update lagi ye..

"Manusia sekarang slumber menunjukkan dosa, gambar couple berlambak di laman sosial
kadang-kadang pasangan yang dah bernikah pon malu nak upload gambar diorang
renung-renungkan..^^"

With love,NAMN
Assalamualaikum



No comments:

Post a Comment