My lovely Followers

Followers

Friday, November 9, 2012

Trivia result

Network! yes paper network memang paper yang sangat berhantu bagi student cs..and of course also to me kan...tak pernah-pernah saya menangis dalam dewan, ni satu-satu paper yang buat saya menangis..seriously, agak lama lah bermurung gara-gara network...kat bilik pantang teringat nak menangis je..

So, memang sangat-sangat takut network akan menyebabkan saya extend! bukan kisah repeat ke tak, tapi paper ni lah menentukan masa depan saya..

Seperti semua orang tahu 9 November 2012 tarikh berhantu bagi student uitm especially student last semester macam kami-kami ni... kat twitter pantang orang sebut tarikh tu, nak berangin je...sebabnya malas nak fikir...

Semalam, sepatutnya saya kena tidur awal sebab nak kerja kan..tapi terpaksa berjaga gara-gara menunggu result..google tab dah sedia dah yahoo mail and student portal...dan kerja saya adalah merefresh je..tepat pukul doblas semua dah nebes dah, tapi refresh refresh tak dapat-dapat email...setelah jam menunjukkan pukul 12.40 saya terus amik keputusan nak tengok esok je...then terus saya tidur...dan benda yang memelikkan saya, saya tak de kunci jam untuk bangun pukul 1.55, tetiba alarm saya berbunyi..sound like scary right? tapi dah tak fikir apa masa tu.terus menggelongsor turun katil menghadap laptop..

Laptop memang saya biarkan terbuka,saya buka tab email...arghhh dah masuk dah...memang nebes gile mase tu..then dah baca bismillah selawat semua terus saya buka, first sekali mata saya tuju adalah networking...lulus! alhamdulillah...sekali tengok pointer, terus saya menangis...yup! pointer tertinggi sepanjang saya diploma..alhamdulillah my happy ending for diploma level..even tak dean list, tapi cukup berbangga dengan result ni...lebih lebih lagi saya ambil 7 subject sem ni, so agak berat lah kan..dan one more thing make me proud is i'm grad with cgpa 3 and above...alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah...Allah maha mendengar doa-doa hambaNya...



inilah dia result saya..my only C dalam diploma saya....mintak mintak lah degree nanti tak de networking lagi, so tak payah kene susah-susah ambil lagi sekali... 

Saya nak berterima kasih ikut turutan subject ea..


1)
**To miss fisha of course, u're the best lecterur ever...
**And specially thanks to puan zuriati, sebab dialah saya minat kan java, sebab dialah saya dapat kuasi java ni...thanks puan..=)
**To mira ,ifa and uyun! thanks korang sebab study dengan aku malam tu, kita sama-sama berkongsi ilmu dan hadiahnya aku dapat A for java...
**To kak abil, even kita tak kenal before ni, kite sangat2 bersyukur sebab dapat akak as my teammate for project, markah project kita tinggi kan! tu pun menolong kite dapat A!


2)
**To encik Malik, walaupun suka bagi kerja banyak-banyak, tapi saya tau encik malik sayang kitorang kan...huhu
**To faten natasya! thanks sebab sudi ajar aku petang tu...even nampak macam aku tak berapa nak belajar kan..
**To nashriq, fatin, and zira! thanks korang....
**To yana, yang kejut aku bila aku tak sedar, even sebenanya paper kita bukan pagi tu..haha

3)
**To puan diyana, puan lah lecterur yang paling sempoi penah saya jumpe....dan cantik!
**TO DAYANA BINTI KARMAN, specially thanks to u! even kau tak CEO, tapi dah macam ceo dah kau, bekerja dengan kau memang perfect yana...thanks
**TO zira and azlan thanks sebagai teammates yang berjaya, mungkin satu hari nanti kita bukak betul2 business bahulu tu kan..haha

4)
**To Miss Huda, thanks sebab ajar selama 2 sem..hihi...
**To dayan, zira and echaq...kita punya system boleh tahan jugak kan...tengok lah sape programmer...wink wink..


5)
**To encik hadi of course! serious sangat best belajar de dengan dia....and of course i love this subject, thats why i got A...and ramai pon dapat A untuk de ni kan...
**To farihah, thanks sebab study dengan aku!
**To nashriq, fatin, tasya thanks nyah!

6)
**To encik hadi, terima kasih yang tak terhingga kerana saya berjaya lulus..even mase final en hadi cakap bersedialah untuk amik supp paper, tapi terima kasih sebab saya lulus!
**To farihah, sebab study same dengan aku....syukran ukhti.

7)
**To pm yusri! thanks pm, saya sangat bersyukur dapat pm sebagai lecterur saya...pm memang the best lah..
**To nashriq, fatin, tasya thanks sebab study same-same sampai tak tidur kan nashriq..haha

Soorry kalau tak sebut nama, cuma ni je yang ingat....thanks to my sayang, ZIRA and YANA yang study sepanjang semester ni dengan aku! i love u deeply!

thanks to kamu yang menemani saya saat2 saye study, pembakar semangat ketika saya study, syukran yang tak terhingga...<3 <3

AND THANKS TO MY LOVE BUCHUK BACIN NUR IZZATI BINTI AZIHAN, even tak sama course, still boleh duduk semeja study sama-sama.teman akakmu ini stay up..i love u much much much yunk!

alhamdulillah tamat perjuangan ku untuk diploma, selepas ni untuk degree pulak, insyaAllah...

setakat tu je lah ea..rasa macam terpanjang sangat pulak post kali ni..until then see ya next post ye!

with love, NAMN
Salam




No comments:

Post a Comment