My lovely Followers

Followers

Tuesday, October 9, 2012

Final yo !

yeahhh...akhirnya berkesempatan juga nak update blog...
FYI, i don't know why..my lappy xboleh nak detect wireless..semua ni gara-gara tangan ni gatal menginstall program yang saya rasa useless and end up with this problem..urghh..and dah tak boleh nak online kat my lappy, dapat online dekat phone je...and yang menyedihkan tak boleh nak update blog dalam phone..=(
InsyaAllah dalam masa terdekat nak hantar lappy pada dayat, rasanya just kena install something je kot..and hope tak kena charge ape-ape lah kan..=p

Final?? yeah i'm in final mood now..so far baru 3 paper lepas, another 4..macam banyak lagi je kan? paper paling dekat lusa which is paper its..agak merisaukan lah jugak paper ni sebab dua-dua test tak lulus.. carry mark pon cukup-cukup makan je...sedihhh...saya boleh!insyaAllah

Setakat 3 paper yang dah lepas ni..the most frustated paper is paper NETWORKING...seriously memang frust giler...mana taknye..sepanjang dah 5 sem lah kan kat sini..first time saya menangis dalam dewan gara-gara paper susah..memang nampak lah bahana susahnya networking ni kat muka muka student cs..bersyukur sangat paper QMT semalam membuatkan kami tersenyum semula...=)

Degree? saya tak beli lagi no pin for apply degree...tak berkesempatan nak pergi BSN...macam best je tengok memember pilih course for degree...setakat ni, just one choice dalam otak..another 3 tak tau lah nak letak apa? boleh tak 4-4 choice tu nak letak multimedia? tak nak benda lain lah..tak sanggup dah belajar benda yang kita tak minat kan...nanti lah kat rumah baru beli no pin kot...

em em em...i think nak update tu je kot...nanti laptop dah ok baru lah rajin nak update update ni ye...until then, see ya next post ye!

"Disaat panas terik, Allah turunkan hujan supaya menyejukkan kita..setelah selesa dengan kesejukan tersebut..Allah berhentikan hujan tersebut,kita merungut sebentar..kemudian Allah pamerkan pelangi yang indah menggantikan hujan yang semakin hilang...Apa yang kita perlu buat ialah sentiasa bersyukur dengan setiap yang Allah berikan..Allah knows the best..theres hikmah in every thing happen to us..=)"

with love, NAMN
Salam

No comments:

Post a Comment