My lovely Followers

Followers

Wednesday, October 24, 2012

Cuti sem or cuti diploma?

*hidung kembang kembang*

Tahukah anda perasaan berada di rumah? tahukah anda perasaan duduk menganggur? tahukah anda perasaan menunggu panggilan interview? tahukah anda perasaan beli no pin degree tapi tak boleh apply ?


Kalaulah anda tahu perasaannya...stress? mungkin juga sebab hal kerja...barang yang nak dibeli dah di listkan melebihi satu kertas mahjong..oh nooo... \0/  tapi kerja tak dapat lagi...

Bukan main banyak tempat saya dah apply dah kerja...jawapannya ?? "Nanti kami call".. tapi sampai sekarang satu hapak pun tak do...sabar yanti sabar..ujian  je semua ni.... ^^

Setelah sekian lamanya tak update blog, hari ni berkesempatan jugak..sebab? kami baru beli broadband...wuhuuuu... cerita pada awalnya nak pasang wifi, tapi almaklumlah kami ni duduk di ceruk daerah...so line nye tak berapa nak ada, so atas suggestion owner kedainya broadband jugak lah pilihannya...

Ha pasal degree pulak ni...punyelah bertangguh tangguh beli no pin kan..at last hari ni dah beli alih alih tak boleh nak login tu...hampeh betul..tak tau lah apa masalahnya...macam tak bagi saya sambung degree je....janganlahhhh... =(....tak nak duk segamat lagi dah...please please please...

em em em.....ok tetibe macam blank je kan nak update ape....nanti lah ea bile ade nak update lagi, rajin lah jari saya ni nak menaip...see ya next post lah ye

with love,NAMN
salam


No comments:

Post a Comment