My lovely Followers

Followers

Monday, October 1, 2012

1 down, 6 to go~~

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah...
selesai satu paper yang tak de killer mane tapi meroyan jugak lah saya nak menghafalnye..
tahap soalan?err tak susah mane, tapi ade jugak lah satu dua soalan saya tak reti jawab..
arghh persetankan semua itu, yang penting dah habis..ha ha ha< dialog melayu kuno>


Ok relax-relax..baru satu paper je sebenarnya..lepas n nak menghadap paper networking hari khamis ni...
wish me luck ye! please please please...doa-doa kalian sangat saya hargai...grade on time yang sangat di idam2kan...so please jangan kedekut doakan untuk saya ya! wink wink...

until then see ya next post lah ye...
tak dop idea nak update ape...

with love,NAMN
Salam

No comments:

Post a Comment