My lovely Followers

Followers

Wednesday, September 5, 2012

SubhanaAllah...sangat-sangat penat hari ni....sekarang ni kaki kita lenguh sangat sangat..rasa nak cabut letak kat tepi..erk boleh ke?haha

Tadi pukul 1 camtu dapat mesej dari MR L..suruh jumpa dia hari ni..then after kelas balik bilik dulu..sempat tidur dalam setengah jam je..tu pun macam malas gile nak bangun..

Then pukul 2 pergi bilik MR L..pasal multimedia contest die terangkan segala..then kita diberi tugas untuk tempah kelas and buat flyers..keluar dari bilik MR L kita terus pergi HEA amik borang tempah kelas..then pergi SL ambil borang tempah makmal SL..then naik balik bilik MR L untuk minta cop, then turun HEA hantar borang and memanjat bukit balik ke kolej...mungkin disebabkan kita puasa tenaga tu tersangatlah low..

Sangat-sangat menyebalkan bila  balik bilik langsung tak boleh tidur disebabkan kita kat Malaysia bukan kat London..maksudnya panas tahap sauna bilik tu..then online jap, tengok movie jap, pastu baru lah buat-buat rajin nak buat flyers untuk contest tu...first time nak try buat flyers wokk...tak tahulah hancur ke hancuss..haha



Then after dah siap semua, terus pergi print...then balik tu tak sempat nak tidur..tengah tengah prepare nesvita untuk berbuka tetibe rumet cakap ada tiket lebih for dinner malam ni...separuh badan kita bersyukur sebab dapat rezeki, dan separuh badan kita membentak sebab penat sangat-sangat..tapi haruslah ikutkan phrase "Rezeki jangan ditolak" kan? then kita terus kena iron baju segala prepare nak gi dinner....

Then malam tu pergi dinner, rasanya tak sampai 30 minutes kot, terus balik sebab awal-awal dah dapat cop..haha..then bila dah sampai bilik baru kaki ni naik lenguhnya, badan ni naik penatnya... Tapi kalau layankan penatnya memang tak siap satu kerja lah kan...Terpaksa lah rajin rajinkan diri rendam baju kotor yang dah setinggi gunung dah...memang penat giler..

Esok tak tahulah kelas ent ade ke tak..kelas lain semua dah batal dah...minta minta lah batal...haha kejam... esok insyaAllah sambung berpuasa lagi...ya Allah izinkan lah aku menyelesaikan ibadat puasa enam ku sebelum penyakit bulanan ku sampai...insyaAllah..

Until then see ya next post!

**Sorry lah kalau awkward baca kita kita ni..sebab nak melatih diri menggunakan ayat sopan..insyaAllah


"Kalau kita bersungguh-sungguh memohon sesuatu daripada Allah, insyaAllah Allah akan berikan 'sesuatu' itu dengan penuh kemanisan.."
with love,Yantie
Salam

3 comments: