My lovely Followers

Followers

Monday, September 17, 2012

stressss!!

Stress!*gary's version*...yeah yeah yeah...semalam kita dah memasuki zon kebusyan yang melampau...sebab?

*Rabu -quiz networking..
*Khamis-test de& submit assignment qmt
*Jumaat-test java, test networking, test system
*Sabtu- test qmt, dinner
*Ahad-Mati...
*Isnin -hidup balik, presentation ent,
*Selasa- presentation system, presentation java...
*Rabu-submit assignment qmt
*Khamis-gathering csd1s2

Fuh fuh fuh....padat dan pack sekali yoo..tak termasuk pulak waktu-waktu lengang yang terpakse dihabiskan untuk menyetelkan financial ent yang memang dah lupa camne nak buat balance sheet and income statement.. Plus, nak  menyetelkan system yang tergendala...seriously memang kena bersengkang mata...wuarghhh...

Tapi nasib baiklah dah berkesempatan jumpa mak abah semalam..so, mungkin kah itu motivasi untuk kuat menghadapi minggu yang taff ni? insyaAllah akan cuba yang terbaik...

Ceritanya hari ahad hari tu, kitorang pergi kenduri rumah puan haslenda, best tengok  dia kahwin...cantik sangat! after that pergi rumah Mr L..dia buat open house..then then tetiba abah call tanya nak balik Jelai tak*my kampung*..then kita tanya abah nak jemput ke..abah cakap tak, tapi nak suruh paktam jemput...kita just OK..tapi tak berharap pun diorang jemput..sebab tak terpikir diorang sanggup datang segamat ni..

then then after beraye rumah Mr L tu...kitorang pergi OS, mase otw tu, tetiba paktam call tanya kat mana...diorang otw nak jemput kita...Ouhhh....esaited lah kan..tapi tapi that time still kat OS...so ape ape hal gi solat dulu..then after solat, tengok tengok HP ada call dari paktam..dia dah sampai bustand...waw cepatnya kan..then tak dapatlah berjalan-jalan dengan zira and yana...terus pergi bustand...then naik kereta paktam balik jelai

Ceritanya..kita balik kampung sehelai sepinggang...terasa merana diri..dengan laptop semua tak bawak..baju apatah lagi kan..tapi happy lah sebab dapat jumpa family!^^

Rasanya sampai sini je nak menaip..tangan ni lenguh sangat.. tak tahu lah kenapa...before ending this entry..layan lah picture dulu eh!

pengantin! love her dress! ^^

US! >_<
Ok tetibe rasa lapar...T_T

Wanie n yana

Oked and Zira

Bilik pengantin lawaaaa....

Rumah mr L!


Ok tu je nak share...ngantok pulak tetibe..see ya next post ye! 

"Dalam kesibukan belajar, jangan lupa beibadat..jika kita kedekut masa untuk beribadat..Allah akan curi masa kita untuk study"

With love, NAMN
Salam


No comments:

Post a Comment