My lovely Followers

Followers

Tuesday, August 7, 2012

Dilemma

Yeahh aku dalam dilemma sekarang..ok straight to the point..this weekend tak tau lah under sape tapi  yang penting CS la...ade program dekat Gunung Ledang for those student yang pointer below 2.5 kot..then firstly diinformkan pada aku yang exco terlibat..then just tak nak pikir sangat lah..then then hari tu aku tanya encik malik exco terlibat tak..then encik malik pun cakap exco tak terlibat...

So, supposedly that time aku kene pergi JB for ent project..tetiba last minute tak jadi pergi sebab ape entah..yang penting tak jadik pergi lah..so kire dah free lah aku weekend ni, just jumaat lah ada test system..then aku dah fikir nak balik rumah dah, sebab akak aku nak buat baju raya aku..so nak aku fitting segala lah kan... pastu pagi tadi MR L post dekat group exco compass yang exco confirm tak payah pergi..so dah happy lah kan aku...tup tup mase kelas data struct tadi naim post dekat private yang exco WAJIB pergi pulak..kepala aku dah pusing-pusing dah...kejap jadi kejap tak jadi...so aku pun dah confius nak pergi ke tak...dengan group project paradigm yang tak siap lagi..at least kalau balik rumah dapat lah buat sikit-sikit..ni dah tak dapat buat dah kalau pergi gunung ledang tu..memang lah dengar-dengarnye macam best sebab die panggil orang luar... tapi tapi tapi aku tak de kawan, zira pun dah tak jadi exco kan..so how???

fenin fenin..sekarang ni just tunggu kata putus dari naim je..mintak mintak lah tak jadik untuk exco...then kalau group rok pergi , insyaAllah aku pergilah..kalau tak? emm terpakselah aku tulis surat excuses...sebab kalau pergi pun exco still jadik peserta..so macam ada sedikit tak bestlah kan kat situ...arggghhhhh dilemma....!



p/s: sekarang dah nampak dah siapa kawan sebenar...so sad..

until then see ya nest post lah ea..nak melayan kekusutan aku ni jap...fuuu~~

with love,Yantie
Salam

1 comment: