My lovely Followers

Followers

Sunday, July 1, 2012

Bila hati ni nak kuat?

Astaghfirullahalazim...astaghfirullahalazim..astaghfirullahalazim....

Sejak seminggu dan beberapa hari yang lepas perkataan ni je selalu keluar dari mulut aku....suatu mase dulu aku ngadu kat zira pasal aku yang selalu teringatkan 'sesuatu' then dia cakap tu hasutan syaitan je..banyakkan beristighfar..alhamdulillah atas nasihat zira tu..aku amalkan and berhasil..

Tapi hari makin hari..aku makin selalu je teringat....tak tahu lah apa nak jadi pada aku ni....kuatkan hambaMu ini ya Allah...dah tak sanggup dah nak menghadapi ujian yang sama ni? cepat-cepat lah habis diploma... at least tak ada lah aku berharap terserempak dengan die time pergi kelas..ternampak die time nak keluar....hentikan semue ni!

Beberapa hari yang lepas aku dapat tahu seseorang tu dah beli kereta baru? hancur lebur hati ni..tak tahu lah kenape? ye aku mengaku kitorang memang dah lost dah...tapi aku tak nak yang macam ni....tak nakkk.. T.T
i thought ni akan jadi masa untuk masing2 betulkan diri masing-masing..tapi.................................
huhh....kenapa dalam masa sebulan ni..aku macam dah tak kenal dah die macam orang yang aku kenal selama 1 tahun 7 bulan yang lepas? astaghfirullahalazim....dah tak tahu nak cakap ape dah...maybe aku bukan yang terbaik untuk die...ye! aku tahu...die ngadu tu pada kawan die.. T.T....(tahan air mata)..

ok lahhh sampai sini lah...tak sanggup nak type panjang-panjang..nanti mata jadik macam mata panda....hehe...until then see ya next post! salam

with love,yantie

No comments:

Post a Comment