My lovely Followers

Followers

Friday, June 22, 2012

Girl's outing!

Penat semalam aku tak hilang lagi...seriously pagi tadi memang tak nak bangun dari katil, lepas solat subuh terus tidur balik..memang dah letak satu semangat yang tekad lah tak nak pergi kelas pagi tu...kuat betul hasutan syaitan ni..HAHA...then-then after 30 minutes, tetibe je dengan sendirinye aku bangun malas2 and menuju ke bilik air...dan bersiap lah aku pergi kelas, padahal sebab pikirkan kelas hari rabu hari tu pun aku dah ponteng..kui kui kui...TAPI..mase tengah siap-siap nak gi kelas dengan perasaan yang terpakse dan tawaduknye kat hati aku ni syaitan bisik lagi dah pikir tak nak pergi kelas pukul 10 sebab nak qada' tidur...tapi sekali lagi syaitan tu kalah, sebab aku pergi jugak kelas pukul 10 tu..=)

Dalam kelas Networking tu boleh pulak zira ajak aku gi bandar...dan seperti biasa, YANTI ADALAH MANUSIA YANG TIDAK RETI BERKATA TIDAK...so aku pergi jugak bandar tu, padahal memang lah sangat nak berjimat sem ni sebab nak buktikan kat mak yang aku boleh pegang duit tanpa bantuan mak..(sebenarnye terbukti tak boleh)..Tujuan konon2 nye nak beli screen protector untuk handphone BARU zira tu...aduhai la zira...sebab ko punye screen protector yang sekeping tu..terpakse lah aku keluar dan sah2 kalau tak habis RM50 memang tak ...

Mase nak keluar tu boleh pulak jumpe satu geng lagi member aku ni...seriously tak rancang, then kitorang just pikir2 gerak sekali je lah...first2 sampai kat bustand tu of courselah isi perot aku yang dah menendang berdendang lagu irama keroncong...then after tu pikir NAK USHA tiket wayang je...kalau wayang lambat kitorang tak nak tengok...sekali mase usha punye usha..eh2 terbeli pulak tiket..melayang duit aku RM17...tapi tapi puas hati lah sebab citenye best! can you all imagine tengok cerite cartoon boleh buatkan kite nangis.. thats the way i imagine betape bestnye cerite tu!

seriously tak rugi tengok!

then after tengok cerite tu..ape lagi, marilah kite window shopping! hai lah one segamat, kenape lah barang semue cantik2...nasiblah tak banyak duit dalam purse aku ni..kalau tak, memang dah borong habis dahhh...
aku hanya mampu melihat dengan pandangan yang sayu..ade satu kasut tu aku berkenan gile..like seriously! smart giler...harge pown boleh tahan..tapi aku pikirkan dari segi kepentingan..terus letak balik..sob sob..

conclusionnye..tadi aku beli big apple 4 biji, beli dua botol susu, biskut wang wang, biskut lexus ..ape entah lagi....pada pandangan aku, wanita-wanita seluruh dunia janganlah pergi One segamat kalau xde seratus dalam purse korang...sebab brang die buat aku mouthwatering..erk?? silap..buat mate aku blink2 1 kilometer...ok lahh until then see ya next post...daaa

p/s : Insyaallah hati ni dah kuat kalau dia datang mengganggu..=)

with love,yantie

No comments:

Post a Comment